Lapseki Özel Eğitim Anaokulu

Vizyon: Özel eğitim gereksinimi olan tüm bireyleri, ilgi, istek, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda özel eğitim hizmetlerinden en etkili şekilde yararlandırmak, Toplumla etkileşim ve sosyal hayata uyumu destekleyici sosyal aktiviteler aracılığıyla çocuklarımızın kendilerini ifade etmelerini kolaylaştırmak, Programlarımızı bireyin özel gereksinimlerine uygun şekilde bireyselleştirerek uygulamak, her öğrencimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için temel hazırlamak.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, özel eğitime gereksinim duyan bireyleri ilgi, yetenek ve yeterlikleri doğrultusunda değerlendirerek, toplumda kendilerinden beklenen rolleri yerine getirebilen, yaşadıkları çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma ulaşabilen, üreten bireyler olarak yetiştirmek

Başarılar:

Saatler: 09.00 - 14.00
Yabancı Dil: -
Servis Bilgisi: Öğrenci taşıma iş ve işlemlerimiz M.E.B. tarafından yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (286) 5121485

WEB - https://lapsekiozelegitimanaokulu.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. BAŞARAN SK. NO 5 LAPSEKİ / ÇANAKKALE

Yerleşim Yeri - İlçe

Adres - CUMHURİYET MAH. BAŞARAN SK. NO 5 LAPSEKİ / ÇANAKKALE

Ulaşım Lapseki Feribot İskelesine 200 metre uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Lapseki İlçe Merkezindedir.